BOOST! ACTEER TRAINING

Bewustwording en technieken om met plezier te kunnen schakelen van rol.

BOOST! acteer training is ontstaan door het groeiende aantal aanvragen die Nanette kreeg om haar kwaliteiten en expertise te delen binnen het bedrijfsleven en onder onderwijs professionals. De inhoud van deze interactieve sessies kent inmiddels vele uitvoeringsvormen. Een plenaire interactieve voorstelling, een training van 1 dagdeel of een reeks van meerdere dagen. Steeds wordt er een BOOST gegeven aan de motivatie en het heersende (leer-)werk klimaat van een team of organisatie. Neem hieronder een kijkje aangaande het bestaande of vraag naar de mogelijkheden voor een op maat training via deze link.

Trainingsaanbod:

Spoedcursus HERKENNIS! Over de positieve en negatieve aspecten van tijdsdruk en groepsdruk. Ludieke en activerende werkvormen om effectief bij elkaar de sociaal emotionele behoeftes te herkennen.

Training: Presenteer jezelf buiten je eigen comfort zone. Over de inzet van lichaamstaal, stemtechniek en de toepassing van diverse acteursgeheimen. Intensieve training waar deelnemers uitgedaagd worden om meer van zichzelf te laten zien, om zo een autonome en aanstekelijke presentatie neer te zetten.

Humor, ontlading en herkenbare situaties zoals bij Nanette’s befaamde inlevingsopdracht met de opkomende scheet.

Spel training: De kunst van de lach. Hoe dichtbij durf jij jezelf tragisch te verwonderen over de lach die je plotseling aan je kont hebt hangen? Wat maakt iets pijnlijk grappig? Wat doet ons schaamteloos door de knieën zakken of huilen van het lachen? In deze workshop ontdek je wanneer iets op de lachspieren werkt door jezelf als leidend voorwerp aan te bieden. Verwacht een enerverende en ontwapenende middag waar de lach mag zege vieren.

Trainingsaanbod voor onderwijs professionals:

Workshop weerbaar voor de klas. Over de inzet van kwetsbaarheid, interactie en grensbewaking. Voor lerende leraren in opleiding en goed als opfrisser en teambuilder.

Workshop het lef om docent te zijn. Kom tot de kern en leer vanuit ontlading te relativeren en afstand nemen door het kijken vanuit een komische bril. Inhoudelijke en inspirerende spel workshop waar klassen en school situaties eens onder de loep worden genomen vanuit de vraag: Wat werkt hier eigenlijk op onze lachspieren?

Ervaringen en reacties onderwijs :

Nanette heeft het vermogen om docenten kwetsbaarheid te laten ervaren. Zij weet hiermee docenten weerbaar te maken. Dit is zo van belang om elke dag weer bewust te zijn van de non verbale communicatie van de docent en niet minder belangrijk voor onze leerlingen en studenten!Dorothe Oomen, leidinggevende onderwijskundige Hogeschool Utrecht

Nanette weet praktijk en theorie over grensverleggend en verbindend onderwijs op een verfrissende en speelse manier te presenteren.  De afwisseling van oefeningen, demonstraties, prachtige zang en acteren maken het een pakkende voorstelling die elke school als starter of reminder op een studiedag over de kernwaarden van goed onderwijs kan inzettenEllen Küppers, zorg coordinator

De workshop maakte mij bewust van de Powerpoints en modelletjes waar we op de Hogeschool Utrecht vaak mee bezig zijn. Juist door dingen te doen, merk je wat werkt en waar nog werk aan de winkel is. Het ervarend leren, oefeningen doen, werkt gewoon.  En het is mooi om deze dingen (cognitief en praktisch) samen te laten gaan. Ik denk dat daar voor ons nog wel een grote uitdaging ligt. “ Instituut opleider Hogeschool Utrecht

Looking for an international speaker for your event?