BOOST

One Woman show, nu te boeken.

Begin je dag goed met de kracht van jezelf te laten zien.
De ANGST om jezelf te overstijgen en ten volle aan anderen te laten zien is universeel en beleef je samen. Wanneer docenten deze angst zelf meer durven te omarmen en in de begeleiding van een leerproces betrekken, gaat de knop om van een gesloten- naar open mindset. De uitwisseling van emoties en sociale interactie, zijn hierbij vereisten om elkaar in leren en verbinden te versterken.
Ben jij klaar voor een actieve les in steeds opnieuw, terug te kunnen keren naar verwondering en lef? Ervaar het zelf in deze uitdagende voorstelling.

Nanette Boxman, drama docente, actrice, zangeres en theatermaker, komt dit jaar nog met een inter-actief theaterconcept om leerkrachten te helpen hun docentschap opnieuw een boost te geven.

Interesse? vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto’s van de voorstelling:

Quote uit de voorstelling
EERSTE TRY OUT voor collega’s op het Cals College april 2021

De voorstelling ‘Het lef om docent te zijn’ kent inmiddels vele vormen: een interactieve lezing/ workshop in een lokaal met een begeleidende Powerpoint op een digibord, een livestream, online versie en natuurlijk de originele theatervoorstellingsvorm.

Eerste reacties : Otti Leenheer, docente Engels:

Een komische voorstelling met een gevoelige snaar. Herkenbaar voor elke docent en een mooi moment om te reflecteren op je eigen docentschap.

Ellen Küppers, zorg coordinator:

Nanette weet praktijk en theorie over grensverleggend en verbindend onderwijs op een verfrissende en speelse manier te presenteren.  De afwisseling van oefeningen, demonstraties, prachtige zang en acteren maken het een pakkende training die elke school als starter of reminder op een studiedag over (formatief) (de kernwaarden van) goed onderwijs kan inzetten.

Linda de Wit, docente Nederlands:

Waar ik het meest aan gehad heb, is om weer even bewust stil te staan bij hoe het brein en dan met name het puberbrein werkt. De theatrale vorm vind ik erg leuk en de afwisseling in de voorstelling vind ik ook heel goed. En wat kan jij goed zingen!

Publiekservaring n.a.v. de eerste 2 TRY OUT’s:
– Durf je grenzen te verleggen en blijf in verbinding met de ander.
– Wat je uitstraalt krijg je terug, ik mag nog vaker met een kritische blik naar mezelf kijken maar bij alles ook humor gebruiken want die is aanstekelijk