BOOST

SPOEDCURSUS SOCIAAL EMOTIONELE INTERACTIE. Onmisbare onderwijs voorstelling over de onmisbare connectie tussen leraren en leerlingen!

Op zoek naar een verbindende invulling van uw studie dag of onderwijs congres? Een gelegenheid waar het docentschap eens in het middelpunt van de aandacht mag staan? Net als de stimulatie van leergierigheid binnen de sociaal emotionele interactie van een klas?

De voorstelling ‘Boost, Het lef om docent te zijn’ kent net als haar rijke inhoud inmiddels vele vormen om binnen 1 dag een BOOST te geven aan de bestaande motivatie en verbinding die er heerst. Zo kent zij de vorm van een theatrale lezing, oftewel de interactieve one woman show, die na 60 minuten, inclusief digitale reflectie een congres of studiedag kan starten of afsluiten.

Nanette Boxman, drama docente, actrice, zangeres en theatermaker maakte dit interactieve theatercollege om leerkrachten te helpen hun docentschap opnieuw een boost te geven. Interesse? Bekijk de video hieronder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

BOOST! onderwijs training

Maar ook de trainingen en workshops gericht op de versterking van leermomenten in een klas. Denk aan een workshop: ‘Weerbaar voor de klas’, een training ‘lichaamstaal’ , ‘stemtechnieken’ of de op het docentschat gerichte theaterworkshop: ‘comedy’ waar klassen en school situaties eens onder de loep worden genomen vanuit de vraag: ‘ wat werkt hier op onze lachspieren?’ . Klik hier voor meer informatie (English version).

Ervaringen en reacties :

Otti Leenheer, docente Engels:

Een komische voorstelling met een gevoelige snaar. Herkenbaar voor elke docent en een mooi moment om te reflecteren op je eigen docentschap.

Ellen Küppers, zorg coordinator:

Nanette weet praktijk en theorie over grensverleggend en verbindend onderwijs op een verfrissende en speelse manier te presenteren.  De afwisseling van oefeningen, demonstraties, prachtige zang en acteren maken het een pakkende training die elke school als starter of reminder op een studiedag over (formatief) (de kernwaarden van) goed onderwijs kan inzetten.

Linda de Wit, docente Nederlands:

Waar ik het meest aan gehad heb, is om weer even bewust stil te staan bij hoe het brein en dan met name het puberbrein werkt. De theatrale vorm vind ik erg leuk en de afwisseling in de voorstelling vind ik ook heel goed. En wat kan jij goed zingen!

Publiekservaring :
– Durf je grenzen te verleggen en blijf in verbinding met de ander.
– Wat je uitstraalt krijg je terug, ik mag nog vaker met een kritische blik naar mezelf kijken maar bij alles ook humor gebruiken want die is aanstekelijk
Niet achter overhangen maar ervaren! Klik maar eens op deze video.

Foto’s van de voorstelling:

Quote uit de voorstelling :